EP CUSTOM

– Brugertilpasset postkasseanlæg i meget høj kvalitet

  • 4 montagemuligheder

    Montér postkasseanlægget enten som vægmonteret, dørblænde, planforsænket eller på stander

  • RAL-farver efter eget ønske

    Vælg standardfarver eller få postkasseanlægget leveret i en valgfri RAL-farve

  • Den eksklusive løsning

    Få et elegant og skræddersyet postkasseanlæg der er tilpasset arkitekturen

Et individuelt tilpasset postkasseanlæg

Med et EP Custom postkasseanlæg findes der mange muligheder i form af postkassemodeller, placeringsmuligheder og udseende. Det er muligt at vælge mellem forskellige detaljer og tilbehør, men også at kombinere dem til at opnå den ønskede løsning. På den måde, opbygges et postkasseanlæg som er individuelt tilpasset. EP Custom postkasser er konstrueret med høj kvalitetsstandard, og har et moderne og smart design.

Væghængte

Vægmontering er en nem og økonomisk montageform. Der er fokus på et kvalitetsanlæg, hvor installationen er simpel og hurtig, hvilket gør opsætningen billigere. Et vægmonteret postkasseanlæg gør brug af den indendørs eller udendørs væg, således at det bliver en del af arkitekturen. Væghængte postkasseanlæg afsluttes altid med en flot sidebeklædning, som vælges efter ønske (se nedenfor).

Det kan derudover være en fordel at få et anlæg med skråt tag, så aviser, reklamer og andet ikke kan ligge oven på anlægget til gene for alle. Postkasseanlæggets bagside hænger en anelse ud fra væggen, hvilket udligner skævheder på væggen men også sikrer ventilation bag anlægget. Det eliminerer kondens og dermed fugt, hvilket forlænger anlæggets levetid og hindrer eksempelvis skimmelsvamp bag anlægget. Ved renovering eller maling af ejendommen, afmonteres og opsættes postkasseanlægget nemt og uden besvær.

Stander

Et fritstående postkasseanlæg på stander skaber nye placeringsmuligheder. Montage af en postkassestander er ikke afhængig af væggen eller murens struktur for at passe ind. Postkasseanlægget kan placeres centralt og hensynsfuldt for beboerne og kan designes individuelt i tråd med bygningens arkitektur. Både liggende og opretstående postkasser kan benyttes i et standeranlæg. Standeren kan leveres med fodplader, så de kan skrues fast til gulv eller monteres med standerstykker til betonfæste, som især bruges til udendørs brug.

Et udendørs fritstående postkasseanlæg på stander bliver altid afrundet med en flot sidebeklædning. Valget af sidebeklædning tilpasses anlæggets øvrige materiale og designvalg. Vi leverer fritstående standeranlæg med bagbeklædning og for at sikre imod vandindtrængen, kan der tilvælges beklædninger med regnskygger.

Planforsænket

Et planforsænket postkasseanlæg skaber en flot helhed, hvor anlægget er indmuret og flugter med væggen. Det giver indgangen et flot design og et helstøbt indtryk. Kantprofiler skaber et færdigt resultat, hvor hele hullet til væggen bliver lukket pænt til med en ramme. I en bygning kan man spare plads ved at placere det meste af postkassen i muren, så det kun er fronten og brevklappen som er synlig og tilgængelig udadtil. På den måde beskyttes postkassen bag muren og risikoen for hærværk minimeres.

Et postkasseanlæg til planforsænkning er en god løsning til boligejendomme med små opgange, der ved brug af andre løsninger vil have svært ved at opfylde bygningsreglementets krav til de rette adgangsforhold.

Dørblænde

Med et dørblænde postkasseanlæg er det muligt at integrere anlægget i indgangspartiet, hvilket giver en pæn og praktisk indgang. Postbuddet behøver ingen nøgle for at aflevere posten og beboere kan nemt hente posten indendørs. Et dørblændeanlæg er en pladsbesparende løsning, som gør optimalt brug af indgangspartiet. En dørblænde er altid specialdesignet efter mål, så den passer perfekt i vinduesholderen i højde, bredde og dybde.

Selve postkasserne er placeret indenfor og tømmes indefra. Det har den fordel, at de er godt beskyttet mod tyveri og hærværk, og beboerne kan hente posten i tørvejr. Den enkelte kasse er tydeligt markeret med et navneskilt. For at minimere støj og kulde, kan dørblænden monteres med eller uden isolering.

Valgmuligheder

custom-fra-tegning-til-3D

Få visualiseret din idé!
Skab et realistisk billede af det nye postkasseanlæg med produktions- og 3D-tegninger ud fra din egen håndskitse

garanti-custom

Garantier og dansk/europæisk standard

På EP Custom postkasseanlægget ydes der ekstra lange garantier: 5 års produktgaranti og 10 års garanti mod rustgennemtæring. Garantierne gælder alle anlæg uanset placering – altså også udendørs, hvor de er specielt relevante.

Postkasserne og hele anlægget overholder den danske/europæiske standard for postkasser DS/EN 13724, hvis anlægget monteres så centrum af nederste brevindkast er min. 650 mm fra gulv og centrum af øverste brevklap er max. 1750 mm fra gulv.